Ett litet tillbehör kan göra stor skillnad

Ett golfhjälpmedel är ingenting som helt plötsligt får dig att slå 30 meter längre och spikrakt. Ett hjälpmedel kan dock hjälpa dig att lära dig hur du ska göra för att nå det målet, på egen hand. Hjälpmedel finns i flera olika former, vissa är enkla och kan exempelvis stoppa dig från att göra onödiga handledsrörelser under din sving, medans andra är mer avancerade och lär dig att anpassa hela din svingrörelse korrekt, inte bara en handled. En sak har de dock gemensamt, de hjälper dig till ett renare, mer korrekt spel med mindre misstag.

[separator style_type=”single” top_margin=”” bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

golf-in-sync-teaching-device-with-logo_largeGolf in sync

Golf in sync är vad vi skulle kalla paradnumret bland de hjälpmedel som vi tillhandahåller och säljer, och därmed det hjälpmedel som vi först och främst rekommenderar. Golf in sync är ett till synes väldigt enkelt hjälpmedel, och många blir positivt överraskade av hur en 10 minuters lektion med Golf in sync kan få dig att slå perfekta pitchar och chippar oavsett dina grundproblem. Genom att golf in sync kan justeras för att låsa olika delar av din sving, så tvingas du slå efter rätt bana för en solid bollträff. När varje boll går precis dit du vill med jämna, mjuka slag så kommer du snabbt att inse vad du gjort fel tidigare, och börja lära in korrekt svingteknik via muskelminne.

Tack vare att Golf in sync är justerbar så passar den alla, hur lång, kort, smal eller stor du är. Vi använder själva hjälpmedlet och det har fått stor spridning bland de svenska tour-spelarna då det uppmuntrar till ett snabbare lärande. Om du är intresserad av att prova hur pass mycket lättare det blir att lära sig korrekt teknik, så är det bara att du bokar en lektion hos oss och ber om att få använda Golf in Sync under lektionen. Vi lovar att du inte blir besviken.

Inom kort kommer vi öppna för försäljning av Golf in sync här på webbplatsen, med hemleverans, men tills vidare så går det bra att beställa din golf in sync från oss via mail eller telefon för 499:-