richardJust det, vilken utmaning jag har framför mig. Det känns som att det är så mycket jag vill dela. Hur ska jag inleda? Sitter ute vid klubbhuset. Fint väder. Det kommer in golfare hela tiden efter att ha spelat. Alla vill de berätta om just sitt spel. Jag lyssnar. Tar in. Jag märker och noterar att de alla egentligen säger samma sak. Det gick inte så bra. Undantagslöst, det gick inte så bra men det var iallafall bra väder. Jag tänker, vilken tur! Tänk om det gått dåligt och även varit dåligt väder! Herregud vilket elände!

Är dåligt spel en slump? Otur? Missflyt? Vad tror du? Jag har min solklara uppfattning, allt går att göra bättre.
Never stop learning!

Det är med den enkla anledningen som denna webbsida överhuvud taget uppkommit. Jag VILL hjälpa DIG och dina kommande golf utmaningar. Därför ställer jag frågan i rubriken, den med frågetecken. Vilken utmaning har du med ditt spelande och tränande inom golfen?

HUR Bra är du på att putta? HUR vet du det? HUR bra är du på inspel? HUR vet du det? HUR bra är dina järnslag? HUR vet du det? HUR bra är dina utslag från tee? Hur vet du?

Under mina 27 år som instruktör har jag erfarenhet. Har lärt mig strukturer och röda trådar. Jag har konceptet klart. Allt från golfsving, puttar och inspel. Utrustning och mentala tillstånd, ingen match. Jag antar DIN utmaning och tillsammans gör vi till en ännu bättre golfare!

Välkommen!

richardsig